Universele energie

Wat is universele energie?

 

Bij ieder van ons stroomt energie zowel door ons lichaam als eromheen.

Deze energie stralen we vervolgens uit naar mensen rondom ons.

Zo kan je meestal ‘aanvoelen’ of de ander een goede of slechte dag heeft op dat moment.

Wanneer je jezelf ‘goed’ voelt dan zal je een positieve energie uitstralen en vervolgens positieve energie aantrekken.

Wanneer je je ‘niet goed’ voelt zal jouw energie negatief en heel zwaar aanvoelen en deze negatieve energie ga je zelfs onbewust overdragen op de ander.

 

Denk maar aan het moment dat je iets gewonnen hebt of een antwoord hebt gekregen dat je gehoopt had te krijgen bijvoorbeeld. Vrolijke tintelingen, een gelukzalig gevoel van in je hoofd tot in je tenen.

Je gaat de positieve energie duidelijk door heel je lichaam voelen stromen; een gelukzalig gevoel!

Sta even stil bij een moment wanneer je het financieel niet gemakkelijk hebt en wanneer je die ene rekening waarvoor je angst had uit de brievenbus haalt. Een teleurstellend, zwaar gevoel tot in elke vingertop te voelen. Je lichaam krijgt een negatieve energie in en over zich heen.

 

Zowel een positieve als negatieve energie stralen wij niet enkel naar elkaar uit; deze energie is zo sterk dat ze te voelen is tot in het universum.

Het is dan ook het universum dat jouw positieve of negatieve energie ontvangt, verwerkt en een positief of negatief antwoord naar je terugzendt.

Het is een wisselwerking. Wat je geeft zal je ontvangen. Waar je naar vraagt zal je verkrijgen.

 

Je kan zoveel meer vervolmaken of bereiken wanneer je ondergedompeld en omringd bent met een ‘positieve energie’.

Bij deze positieve energie zal je positieve elementen, situaties en mensen aantrekken die jouw kansen en mogelijkheden op elk vlak in je leven zullen vergroten.

Wanneer je jezelf toelaat omringd en doorweekt te zijn met negatieve energie, zal de ene tegenslag na de andere volgen en zal je meer en meer negativiteit gaan aantrekken in je leven.

 

Je ‘goed’ voelen is duidelijk de boodschap!

Copyright @ All Rights Reserved