Consult

Hoe werk ik?

 

Er kan via e-mail een afspraak gemaakt worden. Mijn praktijk is gelegen te Kalmthout.

Een consult duurt maximum één uur; dit is ruim voldoende om op al jouw vragen die momenteel van belang zijn een antwoord te verkrijgen.

Wanneer u op de afspraak aankomt zal ik in de meeste gevallen al onmiddellijk aanvoelen waarover uw vragen gaan. Uw energie kan zo sterk zijn dat ik reeds beelden doorkrijg voordat u arriveert. Voel geen angst of twijfel. Wanneer u zelf niet klaar bent om boodschappen of aanwijzingen te ontvangen zullen deze u ook niet door mij worden doorgegeven.

Het kan ook gebeuren dat er maar weinig of niets aan informatie over bepaalde onderwerpen of personen wordt verkregen. Dat komt omdat er op dat moment geen toestemming plaatsvindt.

Het zou vreemd zijn wanneer je zomaar over iedereen kan vragen wat je weten wil; zo werkt het niet.

Je mag altijd iemand meebrengen naar jouw afspraak, die kan dan eventueel noteren wat er gezegd werd zodat je alles nadien thuis nog eens kunt nalezen.

Let er wel op dat het iemand is die goede bedoelingen met je heeft en die zeker geen storende factor zou kunnen zijn in het verkrijgen van voor jou belangrijke informatie.

Je hoeft zelf niets te doen. Ik werk het liefst zonder voorafgaande informatie.

Op deze manier krijg ik alle informatie het best door in de meest zuivere vorm; geen afleiding of misleiding.

Gedurende het consult kijk ik alle kanten uit maar slechts zelden naar jou; vat dit zeker niet persoonlijk op, dat komt omdat ik elk beeld of opvolging van beelden zo nauwkeurig mogelijk tracht te analyseren en te begrijpen.

Beelden die ik doorkrijg op een duidelijke manier verwoorden is niet altijd zo gemakkelijk, dat is het moeilijkste gedeelte.

In vele gevallen zal mijn zinsbouw of woordvolgorde tijdens het consult niet zo correct meer verlopen; dat komt nadien gelukkig weer helemaal in orde.

Ondertussen zal ik mooie energie voor jou ontvangen; die zend ik je onmiddellijk door. Ook daar hoef jijzelf niets voor te doen.

Wat wel belangrijk is, is dat nadat je op consult geweest bent, je even tijd voor jezelf kan nemen en eventueel goed gaat rusten.

Drink de week die volgt goed wat water en geniet vooral van de verkregen boodschappen, nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, en van een bekomen positieve ingesteldheid die je verder zal helpen op jouw levenspad.

De prijs voor een consult van 1 uur bedraagt € 70.